Газов инжекцион Emmegas Ready

EMMEGAS READY е газов инжекцион с функции за добавяне на бензин в точно определени режими на работа, “split fuel”* и емулация на ламбда сонда преди/след катализатора**, подходяща е за всеки четирицилиндров двигател, оборудван със секуенциална, полу-секуенциална или фул-груп инжекционна система.
Компонентите на газовия инжекцион EMMEGAS READY са проектирани, произведени и тествани в Италия и са в съответствие с политиката за качество на най-големия производител на оборудване за алтернативни горива в света Landi Group.

Emmegas Ready за пропан-бутан се състои от:

  • Едностепенен редуктор изпарител тип ML 14 с вграден газов клапан покриващ мощност от 120 kW
  • Компютър A.E.B. MP48, комплектован с мап сензор, кабелаж и ключ/индикатор
  • Бърза и надеждна инжекторна рейка A.E.B “I-plus” (2.15/1.95 ms времена за отваряне/затваряне)
  • Филтър за газова фаза със сменяемо пречистващо тяло
  • Сензор за температурата на охладителната течност
*”split-fuel” е стратегия, която позволява на всеки цилиндър поотделно, за няколко такта, да работи на бензин като по този начин драстично се намалява температурата в горивната камера. Това е алтернатива на монтирането на система за омасляване на клапаните на автомобили, които са рискови за ускорено износване на клапаните и клапанните легла при шофиране на пропан-бутан. Комбинацията с контролирано довпръскване на бензин на високи обороти позволява да се постигне охлаждане само във високи натоварвания и минимален разход на бензин.

** Емулацията на ламбда сондата след катализатора позволява да се компенсира неефективната му работа или липсата му (премахване при неефективност) и да се избегне светването на предупредителна лампа на таблото

Гаранцията на Emmegas Ready e 2 години!

Газовият инжекцион Emmegas Ready е подходящ за модерни четирицилиндрови двигатели, които се нуждаят от прецизно дозиране на горивото, както и за двигатели със стандарт на изгорелите газове EURO 4. Идеална е за клиенти, които предпочитат по-висока първоначална инвестиция, но ниски следгаранционни разходи и висока степен на надеждност.

Ако вече си избрал най-подходящата за теб система, отиди и виж къде може да я монтират!

Избери сервиз
Виж другите уредби

Все още не си сигурен?

Виж другите уредбиАко все още не си убеден, че това е най-подходящата система,
виж другите ни предложения или научи повече за газовите инжекциони