Какво трябва да знаете за нас:

Emmegas, основана от Медардо Ланди заедно и няколко сътрудника с доказан опит, работи от 1993 в сферата на алтернативните горива за автомобили.
От началото, компанията си поставя ясни и точни цели за прогресивен и стабилен растеж като особено се фокусира върху качеството и контрола на процедурите.
Едновременно с разшияването и прогресивното завършване на предлаганата гама продукти, Emmegas получава всички важни международни хомологации и сетификати за качество.
От март 2013 Emmegas е част от семейството на Landi Group редом с марки като Landi Renzo,Landi, Lovato и A.E.B и успешно следва тяхната политика по качество
Мисия

Максимална удовлетвореност на клиента чрез проектиране и производство на сигурни и конкурентни продукти, които отговарят на Международните стандарти и Правилата за опазване на околната среда

Стратегия

Човешки ресурси с дългогодишен опит в „автогаз” индустрията и строг контрол на качеството: това е стратегията на Emmegas

Безкомпромисно качество

Всички компоненти са проектирани и произведени в съответствие с политиката по качество на най-големия производител на автогаз оборудване в света – Landi Group и отговарят Правило R67 и Правило 110R. Системата за управление на качеството в компанията е сертифицирана и отговаря на изискванията на ISO:9001 и ISO:9002

Какви са нашите продукти

Нашата продуктова гама, замислена да посрещне различните нужди на италианските и чуждестранни сервизи и дистрибутори, се състои от китове за бензинови и дизелови двигатели.
В първия случай, нашите системи са подходящи за карбураторни, едно-точкови и многоточкови инжекционни, секуенциални и двигатели с директно впръскване.
Във вторият случай, нашата “Dual-fuel” система може да се монтира на дизелови двигатели с електронно контролирани инжектори или горивна помпа.
Ние можем да снабдим нашите клиенти с широка гама аксесоари като нивомери, бутилки, смесители, клапани и резервни части.

Научи повече

Защо да изберете нас

  • Проектирани, произведени и тествани в Италия
  • Част от Landi Group – най-големия производител на автогаз оборудване в света
  • Сертифициран процес за управление на качеството според най-високи стандарти
  • Всички компоненти са одобрени според международните правила R67 и 110R
  • 2 години гаранция на всички наши продукти
  • Постоянна техническа поддръжка и директна връзка с компанията производител
  • Окончателна проверка на 100% от продукцията
  • Модерна и ориентирана към бъдещето компания с млад и енергичен екип
  • Ниски разходи за започване на партньорство с Emmegas
  • Удобна и бърза доставка на нашите продукти

Как осигуряваме качеството на продуктите ни

За да затвърди своите постижения на високо отговорна компания за своите процедури и продукти, Emmegas s.p.a. е сертифицирана в съответствие по стандартитеEN ISO 9001:2008. Сертификатът е издаден от TÜV.

iso-certificate

Нашите продукти са в съответствие със следните международни Регламенти:
ECE 67R-01 (Продуктите за пропан-бутан), ECE 110R-00 (Продуктите за метан) и ECE 10R-03 (Електрически и Електронни компоненти)

Както и сертификати за съответствие с:
ISO 15500 и Стандарта за изгорели газове EURO5

iso-methane

Все още не си убеден, че сме правилния избор или искаш да станеш един от сервизите на Emmegas?

Препоръчваме ти да видиш нашите газови инжекциони или директно да се свържеш с нас

Виж тук какво ще спечелиш ако си монтираш газов инжекцион Emmegas